Tollboden Hotell og Restaurant

Antall hotellrom: 19
Maks antall i største møterom (kino): 20

Hva med konferanse eller møte på Tollboden Hotell og Restaurant?

La oss være behjelpelig med å skape den perfekte rammen for et motiverende møte. Ved ønske kan hele hotellet leies eksklusivt. Ta kontakt for et konferanse-, mat- og aktivitetstilbud, skreddersydd dine behov. Vi ser frem til å ønske dine kolleger og deg velkommen. Med Bakhagen, Restauranten, Hotellet og Sjøbodene, har vi lokaliteter som passer alle type arrangementer.

Tollboden Bakhagen er en egen liten verden innenfor dørene til Tollboden Hotell, et paradis midt i Kragerø sentrum. En skjermet oase med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. Her kan du nyte forfriskninger og snacks i loungeområdet, eller flere retter til bords. Vi arrangerer også selskaper med inntil 250 sittende gjester.

Maten på Tollboden Restaurant er laget av kortreiste råvarer, de beste og ferskeste, og med kjærlighet for kvalitet og gode opplevelser, enten det er en deilig fiskesuppe, en skagen sandwich eller en italiensk pizza. Menyen endres fire ganger i løpet av sesongen.

I vår vinkjeller har vi noe for enhver smak, kvalitetsviner til hyggelige priser og eksklusive skatter. Christian Printz, vår Daglige leder og Sommelier, bistår mer enn gjerne med å fortelle om og velge de beste vinene for deg og dere. Ved forespørsel, kan vi også arrangere selskap for vinsmaking, med eller uten mat.

Tollboden Hotell er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 19 hotellrom. Bygningene til hotellet er permanent fredet og var tollsted fra 1822 til 1992.

P. A. Heuchs gate 4A, Kragerø

Antall hotellrom: 19
Maks antall i største møterom (kino): 20
Rom
Restaurant
Parkering
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom 20 42

Møterom

Møterom

Styrerom: 20