Vestlia Resort

Number of hotel rooms: 250
Max number in largest meeting room (cinema): 675

Hva med konferanse eller kurs på Vestlia Resort?

Vestlia har kurs- og konferansefasiliteter for inntil 675 personer. Vi har 2 grupperom og 6 større møterom. Alt du forventer av teknisk utstyr på et moderne konferansehotell er selvsagt tilgjengelig. Helt ny konferansehall på 600 kvm, som har takhøyde på 5,5 meter, helt perfekt for store arrangementer.

Vestlia Resort ble kåret til "Beste ski resort i Norge" av Neilson Active Holidays, som er en av de største britiske turoperatørene. Kåringen er basert på tilbakemeldinger fra Neilsons kunder fra sesongen 2008-2009. Og i 2012 ble vi kåret til Norges Ledende Skiresort av World Travel Awards.

Vestlia Resort har sengeplasser for ca. 500 personer og tilbyr enkelt-dobbeltrom, suiter, familierom eller flotte penthouseleiligheter. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i alle hotellets rom for våre overnattingsgjester.

Vår restaurant er verdt et besøk i seg selv. Kjøkkenet vårt bruker sesongens beste råvarer, og legger vekt på enkle og gode smaker.

I hotellets hyggelige Jegerbar kan du nyte en rolig after-ski, eller trekke deg tilbake med en god bok og kjenne varmen fra peisen.

Bankettsalen er utsmykket med malerier av kunstneren Kai Fjell, og har en storslått panoramautsikt over Geilo og Hallingskarvet. Bankettsalen har plass for inntil 130 personer, og er et flott sted for å feire bryllup, jubileum og andre spesielle anledninger.

Vestlia har et av Norges mest eksklusive SPA med en hel kvadratkilometer stort anlegg for kropp og sjel. Helt nytt badeanlegg på 700 kvm. Helt ny bowlinghall med 8 baner.

Vestlia Resort er innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og er et av Norges flotteste SPA-hoteller. Ski in - Ski out ved Geilolia Skisenter. Egen golfbane ved hotellet.**

Bakkestølvegen 81, Geilo

Number of hotel rooms: 250
Max number in largest meeting room (cinema): 675
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
FREE parking

Free

Pool
Spa
Gym