Villa Breen

Antall hotellrom: 12
Maks antall i største møterom (kino): 24

Et helt hotell for dere selv!

Villa Breen har moderne møterom og hotellrom, kombinert med masse sjel og personlighet og en historie som går mange hundre år tilbake. Landlig idyll, ro og fred, men allikevel bare 45 minutter fra Grünerløkka og 22 fra Gardermoen.

Villa Breen er spesielt rettet mot ledergrupper, styresamlinger eller mindre bedrifter og avdelinger, siden vårt konsept er at grupper som booker hos oss alltid får hele hotellet for seg selv. I helgene har vi flotte rammer for private feiringer, kurs ol - og også her får gjestene stedet for seg selv. Hos oss kan de holde taler, synge og spille, og barna kan trygt løpe rundt uten å bekymre seg for andre gjester.

Vi har 10 dobbeltrom med bad og i tillegg 2 enkeltrom, til sammen 22 sengeplasser.

Hovedhuset var i mange år sommeratelier for den anerkjente maleren Bjarne Røtterud, og vi har alltid en utstilling av hans kunst. Den gamle drengestua på tunet er restaurert etter antikvariske metoder, og har blitt et autentisk og hyggelig samlingssted for gjestene våre.

Villa Breen ligger fredelig til i et vakkert bølgende landskap. En stor hage til avslapning, flotte turmuligheter rett utenfor døra, og masse muligheter for opplevelser i nærområdet.

Atelieret er et lyst og luftig møterom med plass til 24 personer i skoleoppsett, 18 i U-oppsett og 16 med styreoppsett. I tillegg har vi tre grupperom/stuer som alltid er tilgjengelig og kan benyttes slik dere ønsker.

Vestsidavegen 1441, Nes i Akershus

Antall hotellrom: 12
Maks antall i største møterom (kino): 24
Rom
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Atelieret 24 18 16
Foratelieret 8
Mellomstuen 7

Møterom

Atelieret

U-bord: 18 Skoleoppsett: 24 Styrerom: 16

Foratelieret

Styrerom: 8

Mellomstuen

Styrerom: 7