Vinger Hotell & SPA

Number of hotel rooms: 80
Max number in largest meeting room (cinema): 225

Hva med konferanse eller kurs på Vinger Hotell?

Med personlig service og imøtekommende personale ønsker vi å skape en hyggelig atmosfære for deres samling. Vi har 6 kurslokaler med teknisk utstyr som tilfredsstiller dagens behov til komfort og effektivitet.

Vinger Hotell ble bygget i begynnelsen av 1930 årene i det som på den tiden var en stor, privat park. Frem til 1957 var Kongsvinger rådhus og byens kino en del av hotellet.

I dag fremstår hotellet som et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter i hyggelige omgivelser.
Vinger Hotell ligger sentralt i Kongsvinger med fantastisk utsikt over byen, med Kongsvinger Festning, Glomma og en del av Finnskogen.

Vinger Hotell har lange tradisjoner med et svært godt kjøkken. Middagen kan inntas i en av hotellets særegne restauranter, som Grillhaven med utsyn til festningen og med veggmaleri som forteller litt om Kongsvingers kjente personer fra lang tid tilbake.

Vinger Hotell er Glåmdal-regionens største reiselivsbedrift og er kjent for sin punktlighet og service i gjennom dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere med stor yrkesstolthet.

Hotellet er senere påbygget over flere perioder, den nyeste romfløyen ble bygget i 1995. Etter at hotellets eier Arnt R. Mikalsen selv tok over driften i 2003 er det gjort en rekke oppgraderinger. Mange av værelsene er totalrenovert i den senere tid, og nye står for tur.

Vinger Hotell er et privat eiet hotell og vi er ikke medlem i noen hotellkjede - vi vektlegger derfor vår rolle som vertskap med vårt personlige særpreg og service.

Østre Solørvei 6, Kongsvinger

Number of hotel rooms: 80
Max number in largest meeting room (cinema): 225
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
FREE parking

Free

Pool
Spa
Gym
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Festsalen 170 130 45 48 250
Peisestua 60 50 28 30 60
Privaten 30 22 16 18

Meeting rooms

Festsalen

U-table: 45 School setup: 130 Board room: 48 Reception: 250 Cinema: 170 Floor: 1 Daylight: Yes

Peisestua

U-table: 28 School setup: 50 Board room: 30 Reception: 60 Cinema: 60 Floor: 2 Daylight: Yes

Privaten

U-table: 16 School setup: 22 Board room: 18 Cinema: 30 Floor: 3 Daylight: Yes