Gi sommerfesten et tema

En enkel variant er en farge som tema, - fra virksomhetens logo – eller følge årstiden.

Temafester kan være enkle eller omfattende – det er helt opp til deg å definere hvor langt du vil gå. Og hvor lista skal legges i forhold til budsjett, og forberedelser fra så vel arrangør som deltager. Uansett gir et tema hvilken som helst fest et løft - bare fordi det blir en fest med en ekstra «flavour»

White party

En enkel variant er en farge som tema. Det kan være farge fra virksomhetens logo – eller følge årstid. Gjester oppfordres til å kle seg i en bestemt farge – blomster, duker, servietter, ballonger og annen dekor i samme – og kanskje også mye av maten kan følge tråden.

50- eller 80-talls fest ?

Klassikere som aldri går av moten. I tillegg til antrekk og dekor, kompletterer man festen med meny og musikk etter samme tema.

Om budsjettene tillater kan egen party-arrangør involveres til å f.eks. lage casino-aften eller after-ski med organiserte aktiviteter og profesjonelle effekter.

Husk!

Se an ditt publikum før du bestemmer om du skal ha tema, hvilket – og på hvilken måte. Det er ikke alle som syns det er moro å kle seg ut – og ikke alle tema er lett å finne kostyme til. Terskelen må være lav for deltagerne. Vurder også hvor mye tid og penger dere har tilgjengelig til de forberedelser som trengs for det ønskede tema. Legg lista på et nivå som er overkommelig.

Valg av sted for fest kan også være viktig for valg av tema.

Tips til tema og mulighet for kjøp av passende dekor-elementer finnes her: Temafest.no
partybutikken.no
partyking.no
festkompaniet.no

Publisert 12. april 2018