Forrige Neste

Hvorfor kick-off er en investering i ditt firma

Det er mange grunner for å ha et kick-off. Om det er starten på et nytt prosjekt eller kanskje nye ansatte? Kick-off er en fin måte å vise sine kollegaer at de er verdsatt. Kombiner hyggelige aktiviteter med jobbrelatert innhold for en fantastisk opplevelse for både deg og dine ansatte.

Tips til hvordan et kick-off kan gi mange positive fordeler for ditt firma

  • Morsomme lagoppgaver som styrker teamspirit
  • Deling av informasjon og kunnskap
  • Sosiale aktiviteter som knytter kollegaer til hverandre og bedriften
  • Øker motivasjonen ved at ansatte med ulike utgangspunkt, og fra ulike avdelinger, blir kjent og styrker samholdet.
  • Lærer nytt eller får oppfriskning i arbeidsoppgaver
  • Glade ansatte

 

Kick-off på konferansecruise

Det finnes utallige steder å ha et kick-off. Hva med et konferansecruise til Kiel med Color Line? Hva er bedre enn konferanse blandet med en flott tur. Du får flotte matopplevelser, møterom med sjøutsikt og unike underholdningstilbud.

 

Kick-off med spa

Eller et mer avslappende tilbud, ha kick-off på Son Spa. De har egen spaavdelig for grupper. Strömstad Spa ligger helt fantastisk til og tilbyr mange team-building aktiviteter for grupper, hva er vel bedre enn kombinasjonen av spa med en blanding av nyttig lære.

 

Tips for kick-off med kulinariske opplevelser

Thorbjørnrud for en unik matopplevelse, her har de både eget ysteri som produserer ost i verdensklasse, eget bryggeri, 3 mål kjøkkenhage og egen bondegård som leverer kortreiste råvarer. Her kan du kombinere konferansen din med et matkurs; f.eks. pizzakurs, pølsekurs, brødbaking eller ost og vin. Et matkurs handler om å lage mat sammen og skape opplevelser og inntrykk sammen. Hva med en kunstnerisk opplevelse eller vinkurs på Refsnes Gods. Et nydelig hotell, ypperlig for et kick-off.

 

Kick-off med naturaktiviteter

Sommarøy i Tromsø er et perfekt sted for blanding av konferanse og uforglemmelige aktiviteter. Tyrifjord Hotell med mulighet for en kombinasjon av det faglige med sporty aktiviteter som skiløyper, alpinbakke, curlingbane eller strandaktiviteter på sommeren. Sørmarka Konferansehotell tilbyr kick-off i Gapahuken med bålkos og god mat. Harahorn er en fantastisk Hotel som ligger i Hemsedal, perfekt for kick-off hele året. På vinteren har du flotte skimuligheter og resten av året er du omringet av vakker natur og turmuligheter. De tilbyr rib-turer, ekskursjon, hundekjøring, kajakkutleie eller nordlyssafari. Eller hva om å ta den helt ut, men en tur til Svalbard på et av de fantastiske hotellene der oppe for en unik opplevelse med nordlys, hundekjøring, fantastisk mat, og spesiell natur.
 

Kontakt Meetings

Uansett hvilke størrelser du har på gruppen din, finner vi det perfekte stedet for deg. Ta kontakt med oss i Meetings så hjelper vi deg med en opplevelse dine kollegaer sent vil glemme. Start året på riktig måte og sett tonen for det kommende året!

Publisert 6. desember 2019