Forrige Neste

Kan man ha spennende møter på flyplasser?

Spenstige tips som kan gjøre flyplasskonferansen til noe mer enn en effektiv løsning

Oslo lufthavn, Gardermoen

Visste du at man kan ha møte på Forsvarets Flysamling? Omgitt av Norges første fly; Start, klenodier fra andre verdenskrig og jagerfly fra den kalde krigen får møtet en spesiell atmosfære. Eller legg turen hit i en pause, og få høre om pionerene som på privat initiativ startet norsk militær flyging, dramatiske krigsopplevelser, avskjæring av bombefly under den kalde krigen og mye, mye mer.
Se flyplasshotellene her

Bergen lufthavn, Flesland

Ikke bare har de lufthavn, men også en egen båthavn (eller kai da) rett ved flyplassen. På en egen Holme bare en liten båttur utenfor Bergen finner dere Cornelius Sjømatrestaurant - denne restauranten må bare oppleves og kan ikke beskrives med ord. Nydelig sjømat og behagelig atmosfære ved sjøkanten blir vel sjelden feil.
Se flyplasshotellene her

Værnes lufthavn, Trondheim

Flytt middagen opp til Gildehallen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, hvor dere får møte Høvdingen Kolbjørn Gunnarson. Han inviterer til gildefest i langhuset på Stiklastadir hvor det blotes og ofres til gudene som har gitt han en frisk og sterk sønn! Høvdingen viser sin storhet i form av en bugnende buffet med den tids varme og kalde retter, øl og vin i en eventyrlig atmosfære. Hans søster Inga er også kommet tilbake på gården og hjelper han denne kvelden, muligens har hun noe uoppgjort med sin bror?
Se flyplasshotellene her

Stavanger lufthavn, Sola

Strand på flyplassen? Solastranden er 2300 meter lang og er kåret til en av verdens vakreste strender. Gjør det enkelt og innta i det fri? Et lite slag boccia eller strandvolleyball er også en meget budsjettvennlig aktivitet for å friske opp slitne hoder etter mye faglig påfyll i løpet av dagen.
Se flyplasshotellene her

Publisert 19. mai 2022