Forrige Neste

Konferanse på en festning?

Hotell med historisk betydning...

Militære strategiske festninger har beskyttet Norge gjennom tidene. I dag er de kulturarenaer, opplevelses sentere og historieformidlere. Vær med å skap fremtidens historier med ditt neste møte på en festning!

Oscarsborg

Oscarsborg Hotel & Resort ligger på Oscarsborg Festning, ca. 30 minutter fra Oslo. Hotellet tilbyr 89 gjesterom, flere kurs- , konferanse- og selskapslokaler, også i selve festningen. I tillegg restaurant og bar. Blir det tid til å utforske øya, finnes flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker.

Fredriksten

Fredriksten Hotell ligger i fantastiske omgivelser på historiske Fredriksten festning i Halden. Hotellet ligger høyt hevet over Halden sentrum med flott utsikt. Hotellet har kurs- og konferansetilbud til grupper fra 2 til 110 personer.

Kongsvinger

Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Hotellet har 28 gjesterom i tillegg til flere kurs- og konferanserom, og kan ta imot grupper opptil 140 pers. Festningen er gjennom de siste årene rehabilitert og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk.

Festningen Restaurant

Festningen Restaurant ligger i det gamle fengselet på Akershus festning. Her er det panoramautsikt mot Oslofjorden, Aker Brygge og området rundt Oslo Rådhus. Festningen Restaurant har et selskapslokale som tar opptil 50 gjester i skole. Det finnes også et Chambré séparée i tilknytning til vinkjelleren, som tar opptil 12 gjester.

Les mer om disse stedene her!

Publisert 22. juni 2017