Forrige Neste

Sommerfest - den ultimate belønning for dine ansatte

Etter en krevende periode som har påvirket oss alle, er det tid for å fokusere på noe positivt. Vi tror ikke vi er de eneste hvor det kribler etter å være sosial og helst ut i solen med noe godt i glasset. En sommerfest eller kanskje en sensommerfest er en perfekt oppmuntring for dine ansatte!

Vi i Meetings har mange flotte samarbeidspartnere, og har samlet gode tips til dere som ønsker å vise deres kollegaer at dere setter pris på dem.

Sommerfest med utsikt

Det ultimate stedet for en sommerfest, er på en flott takterrasse. Det finnes mange flotte takterrasser rundt omkring i Norge, her er noen vi anbefaler i Oslo. Flotte Clarion Hotel Oslo rett ved sjøsiden i Barcode, eller Thief Roof Bar på The THIEF, Ingeniørenes Hus ærverdig festsal med tilhørende takterrasse, eller Taket på Steen og Strøm.

 

Sommerfest for den matglade

Ingenting roper sommer mer enn grillfest. Grillfest på Christiania Qvartalet i deres flotte bakhage, for en chill vibe! Eller nydelig tapasbuffet på Thon Hotel Vika Atrium. Radisson Park på Fornebu tilbyr ulike muligheter for sommerfest, blant annet en eksklusiv middag på egen brygge, flott park med mulighet til teambuilding, eller piknik på strandområdet eller på terrassen.

 

Sommerfest med aktiviteter

Kanskje du og dine ansatte er lei av karantene og hjemmekontor, og ønsker å komme seg ut å feire sommeren med fart og spenning. Aktiviteter er perfekt for teambuilding, også avsluttes kvelden med en god middag! Hva med grillaften på Thon Hotel Horten med aktiviteter som trubadur, RIB, deadline, cityrace eller Olabil? Eller feire på Noreheim som tilbyr den ultimate sommerfest-pakken. Hvordan høres overnatting i hyttesuite, hjemmelaget fjellfrokost, grillunsj, og en liten fjellsommerdrink før en tre-retters sommer-gourmet middag ut?
Strømstad Spa tilbyr det meste. Her kan man få noe utenom det vanlige med Dockyard summer party med Champangeslushies, shottatils, pizza, live musikk, - blir ikke mer sommer enn det! Det er også mulig for å kombinere med RIB eller kanskje bare en tur på spa? Alt etter smak og behag.
Kanskje dine ansatte trenger et lite kick for å starte høsten etter en krevende vår. Da er tilbyr Sørmarka konferansesenter en sommerfest som inkluderer alt dere trenger for en fantastisk kick-off. Her er både møterom med stor lunsjbuffet, grillmeny i Gapahuken, sommerdrink, kanorace, og overnatting med frokostbuffet inkludert.

Sensommer kick-off på Tanumstrand passer perfekt for dem som ønsker å dra litt lengre. De tilbyr en pakke med tre-rettersmidag, lunsjbuffet, overnatting, overnatting og entre til spa.

Ta kontakt med Meetings så hjelper vi deg å arrangere en fantastisk sommerfest på det perfekte stedet!

Publisert 8. juni 2020