Best Western PLUS Gyldenløve Hotell

Antall hotellrom: 63
Maks antall i største møterom (kino): 36

Hva med konferanse eller kurs på Best Western Plus Gyldenløve Hotell?

Vi har totalt 2 møterom; Kabinettet og Bykroa, som er lyse og hyggelige, og er utstyrt med whiteboard, overhead, flipover, tv/video/dvd, samt videoprojektor.

Med våre 63 rom er vi ikke større enn at vi kan gi Deg personlig service. Gjestenes trivsel og komfort er det viktigste for oss, og vi står på for å imøtekomme dine ønsker.

Vårt viktigste forretningsområde er den individuelle forretningsreisende. Vi har derfor trådløst bredbånd over hele hotellet, i tillegg har vi kablet internett tilknytning på alle rommene. På alle våre rom er det også stor og god arbeidsplass. Samtlige hotellrom er røkfrie og har parkettgulv, og dermed godt egnet for allergikere.
I restauranten tilbyr vi en variert og spennende a la carte meny tilpasset de forskjellige årstider. Her kan man nyte et godt måltid i stemningsfulle og rolige omgivelser.
Vår bar, Dagligstua, fremstår som en ny og moderne intim lounge. Baren har selvfølgelig alle rettigheter.

Best Western PLUS Gyldenløve Hotell ligger i sentrum av Kongsberg, rett ved kollektivknutepunkt for tog, buss og taxi. Direkte tog og buss forbindelse fra Oslo og Gardermoen Lufthavn (OSL) hver time.

Vi tilbyr gratis parkering og ladestasjoner for EL-bil

Herman Foss gate 1, Kongsberg

Antall hotellrom: 63
Maks antall i største møterom (kino): 36
Rom
Restaurant
Bar
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Bykroa 36 24 20
Kabinettet 16

Møterom

Bykroa

U-bord: 20 Skoleoppsett: 24 Kino: 36

Kabinettet

Styrerom: 16