Dalen Hotel

Antall hotellrom: 49
Maks antall i største møterom (kino): 26

Hva med konferanse eller kurs på Dalen Hotel?

Hotellet har 49 rom (97 senger). Eget møterom er tilgjengelig for opp til 26 personer. Reisen er en opplevelse i seg selv med bil eller buss nedover bratte fjellsider eller en tur med båten M/S Henrik Ibsen som seiler til og fra Skien i tidsrommet mai - september.

Historie og atmosfære

Telemarkskanalen stod ferdig i 1892 og byggherrene fra Skien så da et stort potensial til å bygge et hotel på Dalen. Hotellet ble bygget i overdådig romantisk stil med drakehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser. Dalen Hotel ble et eventyrhotell som kunne ta imot sine prominente gjester fra 1894.

Vertskapet ønsker nå som tidligere alle gjester velkommen til å oppleve et historisk sus i rolige bekvemme omgivelser. Arkitekturen er unik og hagen er en fryd for øyet der den bukter seg ned til Bandak innrammet av mektig natur. Inne gir salongene og interiøret en stemning som setter en langt tilbake i tid. Skuldrene senker seg da det ikke finnes verken tv eller musikk på rommene bortsett fra pianistinnen som spiller lette toner hver kveld i Hallen.

Kropp og sjel

Vår faste gjest, Mrs Greenfield, også kalt "The English lady", deler opplevelsen hver kveld med gjestene i spisesalen og setter en ekstra spiss på måltidet. Vi ønsker å legge stor vekt på kvalitet og gi våre gjester en velsmakende opplevelse av mat og drikke. Alle boende har en plass tilgjengelig i restauranten.Vi ønsker å kunne gi gjestene våre en trygg og eventyrlig opplevelse og ramme ved bryllup og store eller små unike arrangement, hør gjerne med oss om gode priser for å leie hele hotellet! På Dalen og i nærmeste omegn finnes det mange fine aktiviteter å by på som vi presenterer med egen oversikt.

Hotellveien 33, Tokke

Antall hotellrom: 49
Maks antall i største møterom (kino): 26
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Victoria 26 26 26

Møterom

Victoria

Skoleoppsett: 26 Styrerom: 26 Kino: 26 Etasje: 2 Dagslys: Ja