Forrige Neste

Sent ute til julebord? Det finnes fortsatt mange muligheter

Julebord er fin måte å belønne sine ansatte for den gode jobben de gjør gjennom året. Mange er allerede i gang med å finne datoer og hvilken form årets julebord skal ha, og populære lokaler begynner å bli fullbooket.
Selv om det fortsatt er noen måneder til jul er det på tide å få bestillingen på plass. Er det du som planlegger julebord for din arbeidsplass og ønsker litt hjelp til å finne noen gode alternativer? Meetings kan hjelpe deg med gode forslag for ditt event og skaffe transport og underholdning dersom det er aktuelt. Alle fortjener et fantastisk julebord, la oss finne den perfekte løsningen for deg.

Tradisjonelt julebord

Ett «klassisk julebord» som ringer inn julen med en elegant pinnekjøtt- eller ribbemiddag slår som regel aldri feil. Vi kan hjelpe deg å finne et sofistikert lokale med nydelig mat. Om det tradisjonelle alternativet ikke helt er din smak, og du ønsker noe annet, finner vi andre alternativer. Se også forslag fra noen av våre samarbeidspartnere her!

Julemiddag med underholdning

Hvorfor ikke by på noe nytt, - hva med middag og show? Wallmans i Oslo tilbyr et fantastisk show kombinert med en flott treretters middag. Dette kan du også oppleve på Quality Hotel Grand Kongsberg. Et annet spennende valg kan være «Middag med Mord og Mysterier» i selskapslokalene til Oslo Militære Samfund. Her kan du velge mellom en flott tre- eller fireretters middag samtidig som dere løser mordmysteriet.

Julebord med overnatting

Ta julebordet opp ett nivå, by på en helaften med overnatting. Dere behøver ikke reise så langt, men en helaften på et hotell hvor alle skal overnatte, gir en avslappet stemning rundt arrangementet. Glem stress og taxikøer, og nyt en lang god frokost før hjemturen. Her finner du forslag til steder inntil en time fra Oslo. Uansett hva som er ditt utgangspunkt eller hvor langt dere vil reise, vi hjelper deg med forslag.

Kick off med julemiddag i januar

Blir programmet for stramt før jul, og alternativet er et «halvveis» julebord planlagt i all hast? Vurder heller muligheten for å utsette julebordet til januar, og gjør det til et kick off. En god start på et nytt arbeidsår! Ta med hele kontoret på tur, kombiner et møte eller en konferanse med en flott middag og en spennende aktivitet. Hvorfor ikke velge en fredag så de ansatte kan vurdere å være igjen på destinasjonen over helgen om de ønsker. Det er virkelig en flott mulighet til å vise sine medarbeidere takknemlighet for at de står på gjennom året. Det er mange spennende destinasjoner å velge blant, valget blir bare hvor langt dere vil reise; se forslag til steder her!

Variantene er uendelig og vi hjelper deg å med et stressfritt eventyrlig arrangement! Spør oss!

Publisert 19. september 2019