Forrige Neste

Sommerfest i Oslo

På tide å bestille årets fest!

Takterrasse midt i byen

Grand Hotel har en takterrasse på 363 m2 med fantastisk utsikt over byen. Den ligger i tilknytning til Christian Radich suiten og er godt egnet for forskjellige arrangement. Her er det sitteplass ute under tak til 60 personer, men plass til over 200 stående for en enklere mottagelse.

Saga Hotel - Top Floor

Saga Hotels – Top Floor passer de aller fleste selskap. Her kan det dekkes langbord til ca 35 personer, mens litt mer uformelle selskap kan ta opptil 50 personer. Fantastisk terrasse på 70 kvm,hvor man kan nyte utsikt og kveldssol. Restaurant Fangst kommer med egne kokker og tilbereder fantastisk mat som passer til enhver sesong.

Grillterrasse på Konglungen

Thon Hotel Vettre er det perfekte sted for å arrangere sommerfest. Restaurant Ask kan dekke til 200 personer på sin grillterrasse med beliggenhet på vakre Konglungen. Velg mellom grillmenyer, skalldyr og tapas.

Sjøutsikt på Fornebu

I sommersesongen har Quality Hotel Expo på Fornebu telt i hagen med flott utsikt mot Oslofjorden. Teltet har ordentlig gulv og glassvegger mot sjøen. Kapasiteten er 400 personer på langbord.

Ingierstrand Bad

Nå starter sesongen på idylliske Ingierstrand Bad Restaurant. Hele restauranten kan reserveres for inntil 500 gjester, men hovedsalen inne tar 350 gjester ved langbord. Lokalet har vinduer med flott sjøutsikt. Kom i båt og bli satt av på bryggen nedenfor restauranten.

Eksklusivt på sjøen

Café de Concerts flytende avdeling byr på en annerledes opplevelse på havet. Sommerfesten kan kombineres med møte og/eller underholdning. Passer for grupper på 15-20 personer. Båten ligger på Tjuvholmen, med annet hentested kan avtales.

Dette er bare et lite utvalg av de muligheter som finnes. Bruk vår kompetanse, - vi kjenner byen!

Publisert 27. mars 2017