Forrige Neste

Bodø - kun 1.5 times flytur fra Oslo

Se hotell i Bodø Kontakt oss

Vi anbefaler en 3 dagers konferanse med faglig innhold i inspirerende omgivelser.

Meetings har testet destinasjon Bodø!

Vår begeistring for Bodø er stor og vi håper vi kan inspirere mange til å dra nordover på konferanse. Bodø, en by med en miks av natur- og kulturaktiviteter, byr på opplevelser som vil gi deg som konferansearrangør en merverdi du skal lete lenge etter.

Transport

Fra Oslo går det daglig 11 direktefly til Bodø og flytiden er i underkant av 1,5 time. Bodø sentrum er kun «5 minutter unna alt» - tog, ferge, buss, hurtigrute og flyplass.

Aktiviteter

Scandic Havet og Stella Polaris AS samarbeider om å bli de beste på kurs- og konferanse koblet opp mot aktiviteter og opplevelser i verdensklasse.

Utvalget av aktiviteter er stort: Kjerringøy Gamle Handelssted, Tuvsjyen; opplev steinalderfolket, havfisketurer fra Bodø Havn, strandhugg i det blå med RIB og medbrakte kulinariske herligheter fra hotellets kjøkken, historisk vandring som gir innføring i ukjente sider ved byen historie, grottevandring, brevandring, jakt på nordlys, Norsk Luftfartssenter; hvor norsk luftfartshistorie presenteres på en utrolig flott måte og mer....

Se film fra Bodø her!

Publisert 21. juni 2016