Forrige Neste

Bodø - Europeisk kulturhovedstad 2024

Se hotell i Bodø Kontakt oss

Vi anbefaler en 3 dagers konferanse med faglig innhold i inspirerende omgivelser

Meetings har testet destinasjon Bodø!

Vår begeistring for Bodø er stor og vi håper vi kan inspirere mange til å dra nordover på konferanse. Bodø, en by med en miks av natur- og kulturaktiviteter, byr på opplevelser som vil gi deg som konferansearrangør en merverdi du skal lete lenge etter.

En av Europas Bucket list-destinasjoner

Det amerikanske tidsskriftet Condé Nast Traveler har utpekt Bodø som en av Europas Bucket list-destinasjoner for 2024. De trekker frem gløden i midnattsolen og fargene som slår til når det er nordlys på himmelen. Videre nevner de Stormen konserthus som et kulturhus i verdensklasse og at Bodø er rett og slett et eldorado av arktiske opplevelser. Man kan oppleve toppturer i dramatiske fjellandskap, storhavsfiske, havørnsafari, dansende nordlys på vinteren og magiske lyse netter på sommeren. For ikke å glemme Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm.

Aktiviteter

Scandic Havet og Stella Polaris AS samarbeider om å bli de beste på kurs- og konferanse koblet opp mot aktiviteter og opplevelser i verdensklasse.

Utvalget av aktiviteter er stort: Kjerringøy Gamle Handelssted, Tuvsjyen; opplev steinalderfolket, havfisketurer fra Bodø Havn, strandhugg i det blå med RIB og medbrakte kulinariske herligheter fra hotellets kjøkken, historisk vandring som gir innføring i ukjente sider ved byen historie, grottevandring, brevandring, jakt på nordlys, Norsk Luftfartssenter; hvor norsk luftfartshistorie presenteres på en utrolig flott måte og mer....

Kun 80 min. med fly fra Oslo

Det tar bare 80 minutter å fly fra Oslo til Bodø, og det er flere daglige avganger til mange byer i Norge. Bodø sentrum er kun «5 minutter unna alt» - tog, ferge, buss, hurtigrute og flyplass. Ifølge Lonely planet er reisen med Nordlandsbanen en av Europas fineste togreiser, så har du god tid kan reiseveien gjøres til en opplevelse.

Se film fra Bodø her!

Publisert 21. juni 2016