Forrige Neste

Region Stavanger - full av spektakulære kontraster

Se hotell Kontakt oss

Region Stavanger har et bredt spekter av unike møteplasser for de som ønsker noe litt utenom det vanlige. Her finner du flotte konferanse- og selskapslokaler langs fjorder, fjelltopp, inne i fjell, langs flotte strender og på tropisk palmeøy som er verdens nordligste.

Internasjonal møteplass

Med en sterk internasjonal posisjon spesielt innen energi og shipping er Stavanger-regionen en etablert arrangør av større internasjonale messer. Dette har resultert i stort tilbud av restauranter, hotell og konferanse fasiliteter. Kombinasjonen av et internasjonalt fagmiljø og spektakulære naturattraksjoner gjør regionen til en spennende møteplass.

Norges matfat

Jæren og omegn blir ofte beskrevet som Norges matfat, og med god grunn. Her finner du lokale produsenter og utsalg samt 3 restauranter med Michelin stjerne og 3 ytterligere omtalt i guiden med et generelt høyt kulinarisk nivå.

Lett tilgjengelig og alt innen rekkevidde

Ved ankomst til Stavanger lufthavn Sola er du allerede i gangavstand til flotte naturopplevelser ved jærstrendene, moderne hotell og konferansefasiliteter. Ankom bærekraftig med tog fra Oslo og Kristiansand som har flere daglige avganger, eller fra Bergen med båt eller buss som alternativ til fly.

Utforsk hele regionen

Stavanger sentrum
Norges fjerde største by tilbyr en veletablert infrastruktur for større arrangement og konferanser. Kombiner et møte i elegante lokaler med båttur til Lysefjorden og gourmet middag på Michelin-stjerne restaurant. Spaser gjennom Gamle Stavanger via Vågen til Fargegata og de smale og sjarmerende sentrumsgatene.

Sandnes
Sandnes har utviklet seg enormt de siste årene. Langgata med trekunst, gatekunst og unike butikker, Ruten, Mathallen, Vitenfabrikken, Hanatrappene og flotte naturopplevelser som Dalsnuten, Lysebotn og Kjerag. Her er det mye å finne på!

Møtes på Sola
Flyplassen er nærmeste nabo til noen av landets flotteste strender, og med blant annet moderne møtefasiliteter, hotell, spa, aktivitetssenter og golfbane. Hotellene her kan ta grupper opptil 1150 personer.

Inntil 1 time fra Stavanger
Kort vei fra Stavanger finner du sjarmerende Bryne med golf, imponerende gatekunst, nærhet til spektakulære strender og gode surfemuligheter. Her er hotell med møteromsfasiliteter til mellomstore grupper opptil 180 personer.

Inntil 1,5 timer fra Stavanger
En drøy time fra Stavanger finnes noen av regionens mest spektakulære steder. Egersund og Sokndal med unike møtefasiliteter, aktiviteter og naturopplevelser av de sjeldne. Kombiner møter med en tur opp til Preikestolen, eller utforsk øyriket i regionen.

Publisert 8. november 2023