Forrige Neste

Harstad – en ukjent perle i nord

Se hotell Kontakt oss

Urban by midt i naturen

Harstad ligger på Norges største øy, Hinnøya, midt mellom fjord og fjell, og kan by på en deilig kombinasjon av friluftsliv og urbane opplevelser, sommer som vinter. Et kompakt sentrum gir deg det du måtte trenge av byliv. Her finner du små unike kafeer, shopping og kulturopplevelser i en herlig miks. Alt innen gangavstand til ditt hotell.

Et øyrike til begjær

Kort utenfor sentrum finnes et eldorado av øyer og hvite strender som lokker. Her kan du bli med på fisketur og koke fangsten på ei strand, eller en RIB tur som tar deg til den ytterste ø for et godt måltid. Med kajakk kan du snirkle deg mellom holmer og skjær, og oppleve den fantastiske stillheten i nord.

Sykkeleldorado

Harstad Bikepark åpnet i august 2022 og kan skilte med Skandinavias største pump track i tillegg til et spennende downhill anlegg med løyper i flere vanskelighetsgrader. I anlegget finnes også skills park med hopp i mange varianter, og en egen knøttepark for de minste. Om du heller vil sykle på naturlige stier finnes det et uant antall å velge mellom.

Hvordan komme hit

Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes, ligger ca 40 minutter kjøring fra Harstad sentrum. Hit kommer du direkte fra flere byer i Norge, og flere ganger om dagen fra Oslo. Har du god tid kan du lande midt i sentrum med Kystruten, eller du kan benytte hurtigbåt fra Tromsø.

Visit Harstad live!

Publisert 27. september 2022