Forrige Neste

Rune A. Karlsen/rune@bildebloggen.com

Drammen - konferanseby i vekst

Se hotell i Drammen Kontakt oss

By i vekst

Drammen har de siste årene gjennomgått en fantastisk forvandling fra å være en slitt og trafikkbelastet by til å bli en perle som drammenserne selv er meget stolt av. Elvebyen Drammen er en av Norges raskest voksende byer, men har beholdt både sjel og sjarm. Byen har mange fortrinn som kurs- og konferanseby, - da hotellene ligger sentralt både i forhold til offentlig kommunikasjon og det samtidig kun er 30 minutter fra Oslo. I denne byen får du den perfekte kombinasjon av det urbane men også kort vei til skogen og total ro.

Aktiviteter og opplevelser

Det er mange spennende ting å gjøre i Drammen. På begge sider av elva er det kort vei til skogen, og ett fantastisk turløypenettverk, med flere utsiktspunkt over byen. Blant annet er «Spiralen» verdt å få med seg. Det er også mange kulturtilbud, med ærverdige Drammens Teater og Union scene. Her finner man ett bredt utvalg av teaterforestillinger og konserter. Ellers er bare en gåtur langs elva og over «Ypsilon Brygge» en fin opplevelse. I hele 14 år har World Cup i sprint på ski blitt arrangert i Drammen, og det er en stor begivenhet for hele Drammensområdet.

Restauranter og spisesteder

Det har etter hvert poppet opp mange nye og spennende spisesteder i Drammen. Her finner du alt fra de enkle, koselige serveringsstedene som Pigen og populære Anchas Bodega til de mer klassiske fine restaurantene Ask og Loke og Vertshuset Oscar & Stallen.

Flytoget

Flytoget har endestasjon i Drammen, og har avgang hvert 20. minutt, kun 58 min. til Oslo Lufthavn Gardermoen. De fleste hoteller i Drammen ligger i gangavstand fra togstasjonen.

Publisert 20. november 2017