Forrige Neste

Fredrikstad - Norges mest attraktive by

Se hotell i Fredrikstad Kontakt oss

Gratis byferge

Fredrikstad som nettopp er kåret til Norges mest attraktive by, utmerker seg med bla gratis transport med byfergen, som et ledd i å øke bruken og oppslutningen om byen.

Gamlebyen

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk. Byen ble grunnlagt av kong Frederik II i 1567. Her er det slitte brostein, smale gater, levende torg og imponerende bygninger. Men det lukter ikke krutt og hestemøkk her lenger – nå kan du gå etter duften av nytrukket kaffe og ferske bakervarer på din vei for å handle i en av de unike butikkene bak vollene.

450 års jubileum

Fredrikstad fyller 450 år i 2017. Det vil markeres i gjennom hele året med konserter, store idrettsarrangement, ungdomsfestival, teater og utstillinger – et år med flotte opplevelser og spennende overraskelser, men hovedmarkeringen er 7.-17. september – en 11 dagers bursdagsfest for jubilanten.

Hankø og Hvaler

Fredrikstad har en fantastisk skjærgård bestående av mange øyer, holmer og skjær. Den meste kjente er nok nydelige Hankø som ligger like utenfor Fredrikstad. Litt lenger syd ligger Hvaler, hvor du kan utforske Ytre Hvaler Nasjonalpark og oppleve den unike skjærgården med over 800 holmer og skjær.

Bli med på feiringen

Legg din neste konferanse til byen og bli med på feiringen!

Publisert 1. juni 2017