Forrige Neste

Visit Geilo

Geilo - et klassisk vintersportsted

Se hotell Kontakt oss

Konferanse på Geilo

Geilo ligger midt mellom Oslo og Bergen, og er lett tilgjengelig med tog, bil og buss. Geilo byr på godt utstyrte lokaler og profesjonelle arrangører. Her får deltagerne frisk luft og muligheter for spennende aktiviteter utenfor konferansesalen.

Vinter

Geilo er en klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og herlig vinterstemning. De to dalsidene består av totalt 39 nedfarter og 21 heiser, som passer enhver smak. Enten du vil carve i nypreparerte løyper, prøve nye triks i Geiloparkene, kjøre pudder i fløyelsmyk snø eller konkurrere i fun-slopes og selftimer.

Sommer

Geilo om sommeren er unik på flere måter. Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalparker byr på mange turmuligheter enten til fots eller på sykkel. Ønsker du noe mer utfordrende, kan du prøve deg på Rafting i Numedalslågen eller en tur i Nord-Europas lengste ZipLine?

Kultur

Geilo og Hol byr også på historie og levende kultur. Sommerstid inviterer flere museer til å bli kjent med Hol kommunes rike historie, og hele året kan du oppleve vakker kunst flere steder.

Reisen hit

Med tog er det ca 3,5 fra Oslo og 3 timer fra Bergen til Geilo. Ellers er bil og buss gode alternativer. I vintersesongen går det også direktebuss mellom Oslo Lufthavn og Geilo.

Publisert 2. oktober 2019