Forrige Neste

Visitnorway.com

Norefjell - Oslos nærmeste fjellområde

Se hotell Kontakt oss

OL i 1952

Norefjell kom på verdenskartet da Oslo arrangerte De olympiske vinterleker i 1952. I dag har det rykte som litt av et skiparadis for alle. Slalåm eller telemark, snowboard eller offpiste – her finner du noe for enhver smak med nord-Europas høyeste fjellvegg, og mulighet til å stå utfor fra 1188 meters høyde ned til isen på innsjøen. Anlegget har også terrengparker med railer og store hopp.

Nærhet til Oslo

Norefjell er Oslos nærmeste fjellområde, og er bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur. Norefjell har et bredt tilbud for bedrifter som ønsker å legge et kurs og konferanse opphold hit, og fra Oslo tar det kun 1,5 t med bil.

Høgevarde

Kom sommer eller vinter – turen til Høgevarde, 1459 meter over havet er like givende. På skyfrie dager har du flott utsikt over store deler av Østlandet - bla helt til Gaustatoppen i Telemark.

Norefjell Golfbane

Banen ligger vakkert til ved Noresund mellom Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære, frisk fjelluft og stillhet.

Reisen hit

Ekspressbuss tar deg mellom Oslo og Norefjell på under to timer. Transfer buss mellom OSL Gardermoen og Norefjell, to dager i uka fra 21. desember til 8. april. Transfer tid er ca. 2 t 15 min.

Publisert 2. desember 2019