Forrige Neste

Haugesund - gode priser på en flott destinasjon

Se hotell i Haugesund Kontakt oss

En intim by med gode priser, full av unik historie og flotte naturopplevelser.

Meetings har besøkt Haugesund

Haugesund er en fleksibel og intim konferanse- og arrangementsdestinasjon. Innen gåavstand i sentrum ligger Smedasundet med restauranter, barer og kafeer. Her er et rikt utvalg av konferansefasiliteter fra små eksklusive møterom til saler med plass til 870 gjester.

Naturen

Naturopplevelsene er varierte og ligger tett. Kysten er kraftfull og landskapet her er åpent ut mot Nordsjøen. Fjordene er mer intime og byr på naturskjønne og roligere omgivelser. Øyene, fjellet, fossene, fonna og elvene gjør regionen komplett. Det spesielle er tilgjengeligheten av disse naturattraksjonene, som alle ligger innenfor korte reiseavstander.

Aktiviteter

Vi var på RIB-tur i skjærgården og ut i storhavet, en tur i naturparken Hagland Festning med aktivitets-leverandøren Ravnafloke. På Historiesenteret på Avaldsnes ble vi guidet av «Harald Hårfagre» gjennom historien fra bronsealderen til inn i middelalderen. Sildajazz preget byen med god stemning og spennende konserter, noe som satte en ekstra spiss på vårt opphold. Men dette er en intim by med mye aktivitet hele året.

Reisen hit

Flyplassen ligger på Karmøy, ca 15 minutter fra Haugesund by, og har 6 daglige flyavganger til og fra Oslo (50 min), samt direkteruter til Bergen.

Hva med å legge ditt neste arrangement til Haugesund? - kombiner møtet med noen nye spennende opplevelser!

Vi hjelper deg gjerne med forslag!

Foto: Jostein Aursland, Tove Virata Bråthen og Geir Øyvind Gismark.

Publisert 22. august 2016