Forrige Neste

København - byen nordmenn elsker

Se hotell i København Kontakt oss

Vi har besøkt de viktige konferansehotellene

Byen

København er en sjarmerende by med pulserende liv. Her finnes flere frodige parker, blant annet Fredriksberg Have og Botanisk have. Ikke gå glipp av en tur innom Torvhallene, Københavns mathaller, eller en tur gjennom hovedhandlegaten; Strøget. Et besøk i Nyhavn er obligatorisk, dette havnekvarteret er et av byens mest besøkte turistmål.

Hotell

Fra designhotell (Radisson Royal Collection Copenhagen) til enkle rom/frokost hotell (Wake-up Copenhagen). I København er det mange valgmuligheter, og noe for enhver type møte og konferanse.

Restauranter

Man trenger mange dager på å spise seg gjennom dette matmekka av en by. Her finner du alt du kan tenke deg, og byen omtales som en av Europas mest spennende matbyer. Vi kan for eksempel anbefale Restaurant Pluto. Restauranten tilbyr sharing konsept med fantastisk mat og god service blandet med hyggelig stemning.

Aktiviteter

En kan ikke besøke København uten en tur i det historiske Tivoli, grunnlagt i 1843. Her finner du verdens eldste ennå fungerende berg-og-dal-bane, bygget i 1914. Segway og sykkel er begge gode alternativer til å oppdage byen på en unik og morsom måte. Det finnes guidede turer man kan melde seg på, og de fleste hotell har sykkelutleie eller gratis utlån av sykler til sine gjester.

Kanalbåt

Langs den eldre delen av København går det kanaler i alle retninger. Med kanalbåt kan man besøke den kjente «lille havfruen» og Fisketorvet. Det er en fin opplevelse å se København fra vannet. Man kan bestille egne båter for grupper.

Teater

Det er mange staselige teater og konsertarenaer i denne byen, har dere en kveld til rådighet anbefales det å besøke ett av byens teatre eller det kjente Operahuset.

Reisen hit

Flytid fra Gardermoen er 1 t og 15 min. Du kommer fra Kastrup til sentrum på ca 10 min. Alle de store flyselskapene har flere daglige direkteruter mellom Oslo og København. Ønsker du at selve reisen skal være en del av opplevelsen, har DFDS daglige avgang fra Oslo, da får du 2 kvelder og netter om bord og nesten 7 timer i København.

Publisert 7. mai 2018