Svalbard - uberørt og stille

Se hotell på Svalbard Kontakt oss

Uberørt og stille

Et av verdens største områder med uberørt natur venter på deg på 78 grader nord, og en stillhet som ikke finnes andre steder.

Vinter

I mørketiden er det nordlyset og den uendelige stjernehimmelen som bergtar de som gjester Longyearbyen og Svalbard! Nordlyset kaster gnister av lys over snødekte sylspisse tinder og uendelig landskap, natt og dag. Det blå lyset i overgangen mellom mørke og lys gjør virkeligheten til det reneste eventyr. Omgivelsene blir til kunstverk.

Sommer

Om sommeren danner vakre farger og kontraster rammer omkring dramatiske breer, majestetiske fjellformasjoner, yrende fuglefjell og uendelig arktisk tundra med mangfoldig flora og fauna.

Aktiviteter

Mulighetene er mange når det kommer til aktiviteter på Spitsbergen; om vinteren kan man kjøre snøscooter eller hundespann, besøke isgrotter eller stå ski i fjellet. Om sommeren kan du bli med på båtsafari, kajakk, isbrevandring, hundekjøring på hjul, eller turer i fjellet. Sommeren er perfekt til å oppleve naturen og dyrelivet på Svalbard.

Historisk satsing

Omsetningstall for 2016 viser at reiseliv for første gang har gått forbi gruvedrift på Svalbard. Hurtigruten Svalbard står nå foran den største reiselivsinvesteringen på Svalbard noensinne, - en kraftig utvidelse og oppgradering av hotell, restauranter og naturbasert reiseliv.

Se våre hotell på Svalbard!

Kontakt oss, så hjelper vi med tilbud til din Svalbardkonferanse!

Publisert 22. januar 2018