Forrige Neste

Tønsberg - flott skjærgård og kulturopplevelser

Se hotell i Tønsberg Kontakt oss

By med bryggepromenade

I hjertet av Vestfold finner du Tønsberg, Norges eldste by med flott skjærgård og mange muligheter for kulturopplevelser. Tønsberg er kjent for sin populære bryggepromenade hvor du finner flere hotell og et stort utvalg restauranter.

Skandinavias vakreste skjærgård

Rett utenfor Tønsberg, ligger de sjarmerende øyene Nøtterøy og Tjøme, samt Færder Nasjonalpark. Bli kjent med de bortgjemte stedene og historiene, besøk et fyr eller la deg hypnotisere av bølgeskvulp og måkeskrik. Ta en pause fra konferansen og bli hentet i båt på brygga. Allonboard er en av flere aktivitetsleverandører med god lokalkunnskap.

Slottsfjellet

Slottsfjellstårnet, som er byens landemerke, ligger på et lite fjell på 63 moh midt i byen. Tårnet ble reist til Tønsbergs 1000-års-jubileum i 1888. Her arrangeres årlig den kjente Slottsfjellfestivalen og Middelalderfestivalen. Tar du turen opp hit får du fantastisk utsikt over byen og området rundt.

Kulturopplevelser

Tønsberg er blant Norges viktigste show-byer og har stolte tradisjoner helt tilbake til 60-tallet med Dizzie Tunes, Wesenlund og mange flere. I Tønsbergområdet arrangeres idrettsarrangementer, festivaler, kunstutstillinger og konserter hele året. Sjekk hva som skjer i byen.

Reisen hit

Tønsberg og området rundt er en perfekte destinasjon for kurs og konferanser. Det er kun 1-2 timers reisetid med bil fra Oslo sentrum, togstasjon midt i byen, og Torp flyplass kun ½ time unna.

Publisert 2. januar 2018