Forrige Neste

Tromsø - et spennende reisemål

Se hotell i Tromsø Kontakt oss

Tromsø

Tromsø er Nord-Norges største by, og er et populært reisemål for folk som vil se nordlys; september til mars og midnattssol fra mai til juli.

Uteliv og mat

Byen har et legendarisk uteliv, derav tilnavnet Nordens Paris. Tromsøs kjøkken er inspirert av tradisjonelle nordnorske retter og spennende kulturer, basert på ferske, lokale råvarer. Det finnes et rikt utvalg av alternative kafeer, barer og spisesteder.

Aktiviteter

Tromsøregionen har et stort tilbud av aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Her finnes noe for enhver smak og erfaring, enten du ønsker en rolig tur til et museum eller en krevende topptur.

Reisen

Tromsø er den byen i Nord-Norge det er lettest å komme seg til. Det går daglige flyvninger til/fra mange byer og tettsteder i Norge og flyplassen ligger bare 5 kilometer fra sentrum. Flytid Oslo - Tromsø er 1 t og 55 min.

Nordlys

Av alle naturfenomener er kanskje nordlyset det som facinerer oss mest. Når himmelen fylles med grønne stråler av lys i en rolig eller vill og magisk dans, mister man fort følelsen med tid og sted. En slik opplevelse glemmer man aldri og ønsket om å se nordlyset har blitt en drøm mange prøver å få oppfylt. Tromsø har høyest vekst i antall solgte hotellrom for 2016, - på tide å oppleve Tromsø?

Publisert 6. desember 2016