Forrige Neste

Destinasjon Trysil

Trysil - Norges største skisted og naturens fornøyelsespark

Se hotell Kontakt oss

Konferanse i Trysil

Ta turen ut av kontoret og legg neste møte i Trysil. Trysil byr på et stort utvalg av aktiviteter hele året, enten dere vil ha møtet innendørs og en uteaktivitet etterpå eller hva med utekontor? Mange gode avgjørelser blir tatt utendørs.

Sommeraktiviteter

Trysil har 40 kilometer med tilrettelagte sykkelstier i skogen og på fjellet. Det er en helt ny og morsom opplevelse for mange, og alle kan finne sin sti ut fra eget nivå, eller opplev tretoppene fra en zipliner i klatreparken Høyt & Lavt Trysil. Rafting på Trysilelva byr på spennende opplevelser med mye latter og morsomme utfordringer. Trysil har også en av landets beste skog- og fjellbaner for golf. Med både 18 hull, korthullsbanen 4 hull og en minigolfbane er alt lagt til rette for at alle kan delta.

Vinter

Norges største vinterdestinasjon har et bredt alpint aktivitetstilbud. Du kan for eksempel bli med på guidet tur for å oppleve det beste fjellet har å by på. I Trysil prepareres til sammen 500 kilometer langrennsløyper, mange av dem også for skøyting. I Fulufjellet finner du en av Norges lengste kjelkebakker. Kjelken hektes på heisen og fra toppen kan du kjøre 1600 meter ned, i en fart opp mot 70-80 km i timen.

Reisen hit

Du kommer raskt til Trysil med bil, i underkant av 3 timer fra Oslo sentrum. Trysilekspressen mellom Oslo og Trysil tar ca 3 timer, med påstigning på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere. 22. desember 2019 åpner Scandinavian Mountains Airport, flyplassen som vil ligge midt mellom Norges og Sveriges største skisteder, Trysil og Sälen. Transfertid til Trysil er 40 minutter.

Se film for mer inspirasjon

Publisert 1. februar 2020